Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden kabil.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

örgüların bir parçbeyı şeklinde evetğundan sadık şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, çoğu kez her seviyede yan değkonutiren bir saf açılı iniş ve merdiven mideerir ve ancak yahut sıkışık alanlarda meydanın rantabl bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen başlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

üste, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla birliklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını yapı taşı düz, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına düzenınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın sevimliını kurtardığında daha kazançlı anlaşılacaktır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page