Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Molekül 3- Kaçış merdiveni binanın haricinde kalabilir. Fakat bununla müteallik uyulması gereken birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir gestaltnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına engelsiz merdiven kuruluşlmasına cevaz verilmemektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Yangın Merdiveni Kapısı Ekseri birlik katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile Yangın Çıkış Kapısı emniyetli hale getirilmektedir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması kucakin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar ustalıklevleri…

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kabul etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına vesile olabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi Yangın Kapısı ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en iyi bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page